Català      Espanol      Français      English   

Recerca
Categories
Fabricants
Condicions d'ús

TRÀMITS DE DUANA, TAXES I ALTRES IMPOSTOS

Quan s’efectua una comanda a TIC TOC JOGUETS, el destinatari és l’importador i, com a tal, ha de complir les lleis i els reglaments del país de destinació. La mercaderia que s’envia països de fora del PRINCIPAT D’ANDORRA pot estar subjecta a diversos impostos:

D’importació, drets de duana i altres taxes que s’exigeixin al país d’arribada de la mercaderia.

El destinatari d’un enviament internacional pot estar subjecte al pagament d’aquests impostos d’importació, drets de duana i altres taxes que s’hi apliquen una vegada arriba la mercaderia al seu país. Els càrrecs addicionals de despatx en duana han de ser sufragats pel beneficiari de l’enviament, el venedor no té cap control sobre aquests càrrecs.

Les compres a TIC TOC JOGUETS poden estar subjectes al pagament en destinació d’aquests impostos de duana i d’importació. Les polítiques i tarifes duaneres varien molt entre països, us preguem que us n’informeu a la vostra oficina de duanes més propera. Els tràmits de duana poden retardar l’arribada a destinació de la mercaderia respecte a les nostres estimacions inicials de lliurament.


CONDICIONS D'US DEL PORTAL

L'usuari s'obliga a fer un ús correcte del Portal i dels continguts en el mateix inclosos de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. L'Usuari respondrà enfront de TIC-TOC JOGUETS, de qualsevol dany i perjudici que pugui causar-se com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Queda expressament prohibit l'ús del Portal amb fins lesives de béns o interessos de TIC-TOC JOGUETS o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (Maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (Programari) de TIC-TOC JOGUETS

Amb caràcter enunciatiu i de cap manera limitativa, l'Usuari d'acord amb la legislació vigent haurà d'abstenir-se de reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, comunicar públicament, transformar o modificar els Continguts estalvi en els casos autoritzats en la llei o expressament consentits per TIC -TOC JOGUETS.

Tot el contingut que pugui ser descarregat del Portal de TIC-TOC JOGUETS és per a ús personal i, no pot ser utilitzat per a altres fins, qualssevol que siguin, ni cedit a tercers.

Continua
Entrar

E-mail

Contrasenya¿Ha oblidat la seva contrasenya?


Registri´s

Cistella
  0 productes
Els + venuts
Novetats


complete light cockpit set MB-A GT3

complete light cockpit set MB-A GT3

3.80EUR
Informació
 

Tic Toc Facebook