CatalÓ      Espanol      Franšais      English   

Recerca
Categories
Fabricants
Enviaments/Devolucions

La realitzaciˇ d'una comanda o una devoluciˇ comporta l'acceptaciˇ de les segŘents clÓusules:


FORMES D'ENVIAMENT:

TIC-TOC Joguets (www.tictocjoguets.com) realitzarÓ els seus enviaments a travÚs de Correus Espanyols Paquet Blau.
La despesa dels ports serÓ l'indicat per la pÓgina web, excepte error de cÓlcul per part d'aquesta. TIC-TOC Joguets informa el client del preu exacte dels ports dels productes seleccionats, i el client renunciar a la comanda en el cas de no estar conforme amb el preu d'aquests ports.

Les comandes inferiors a 50Ç, tenen un recÓrrec de 5Ç.


GARANTIA D'ENVIAMENT:

TIC-TOC Joguets garanteix l'enviament de la mercaderia adquirida.
En el cas que aquesta mercaderia no arribi al seu destÝ, TIC-TOC Joguets garanteix la devoluciˇ total de l'import que el client ens ingrÚs al nostre compte, en el menor temps possible, reservant un termini per a comprovar el parador de l'enviament.


TERMINIS DE LLIURAMENT:

Els terminis de lliurament poden variar en funciˇ de la disponibilitat dels productes.
NOTA IMPORTANT: AtŔs que en les dates properes a l'Ŕpoca nadalenca les vendes s'incrementen notablement, Ús possible que en aquestes dates els terminis de lliurament puguin ser una mica superiors.
En qualsevol cas, els enviaments es processaran amb la major agilitat possible.


DEVOLUCIONS:

TIC-TOC Joguets desitja la satisfacciˇ total dels nostres clients, de manera que si un cop rebut el producte, aquest no respon a l'esperat disposarÓ de 10 dies per notificar la devoluciˇ del mateix.
Requisit indispensable per a cursar una reclamaciˇ serÓ que els productes es troben en perfectes condicions (sense danys, marques o ˙s) i que els productes siguin retornats embalats tal com es van enviar.
TIC-TOC Joguets es reserva el dret de no acceptar aquelles devolucions que no compleixin aquests requisits.

En el cas que l'enviament no arribi en perfectes condicions o error per part de TIC-TOC Joguets, el client tindrÓ dret a rebre de nou el producte sense cost addicional per la seva part o rebre l'import total de la compra (incloses les despeses de enviament) un cop el producte es trobi a les nostres instal.lacions i la incidŔncia hagi estat comprovada.

En el cas de deteriorament de la mercaderia en el transport (per exemple peces partides, falta d'elements, etc.), El client haurÓ de fer constar en l'albarÓ del transportista i notificar-ho per telŔfon al + (376) 827.070 abans de les 24 hores posteriors a la seva recepciˇ per comenšar els trÓmits de reclamaciˇ al transport per a la reposiciˇ de la mercaderia deteriorada sense cÓrrec al client.
Si no es comuniquen els defectes abans de les dates descrites o no estÓ indicat en l'albarÓ del transportista, TIC-TOC Joguets NO PODR└ FER-SE C└RREC de les reclamacions, encara que si podrÓ tramitar l'enviament de nova mercaderia.
╔s per aix˛ que es recomana encaridament es revisi TOT EL MATERIAL a la seva recepciˇ.

Per tornar un producte haurÓ de seguir els segŘents passos:

1) - Notificaciˇ telef˛nica al + (376) 827.070 de la devoluciˇ.
2) - Enviar e-mail amb les segŘents dades a tictoc@andorra.ad:
    --- Nom, adreša, telŔfon i email amb la qual es va realitzar la compra.
    --- N˙mero i data de comanda.
    --- Productes comprats i preu de compra.
    --- Motiu de la devoluciˇ.

Un cop analitzada la seva peticiˇ se li notificaran les instruccions de devoluciˇ, i desprÚs de revisar l'estat de la mercaderia a les nostres instal.lacions es procedirÓ a realitzar l'abonament corresponent en un termini mÓxim de 10 dies al compte que se'ns indiqui.

Els defectes de fabricaciˇ quedaran emparats per la garantia del fabricant dels productes si bÚ TIC-TOC Joguets intentarÓ agilitar la tramitaciˇ d'aquesta garantia substituint peces o productes sense esperar la resposta del fabricant en la mesura del possible.

El mal funcionament dels productes serÓ sotmŔs a una anÓlisi atŔs que en el 99% dels casos aquests errors de funcionament vÚnen determinats per la fabricaciˇ o per no respectar les prescripcions tŔcniques per a aquests productes.

Les despeses d'enviament fins a les nostres instal.lacions per tramitacions de garantia seran a compte del client.
Les despeses d'enviament al client dels canvis de productes per garantia seran a compte de TIC-TOC Joguets.

Continua
Entrar

E-mail

Contrasenya┐Ha oblidat la seva contrasenya?


Registri┤s

Cistella
  0 productes
Els + venuts
Novetats


Lotus 72

Lotus 72

52.15EUR
Informaciˇ
 

Tic Toc Facebook